Skip to main content

Vetplan

Dyrlægehuset Nakskov og Dyrlægegårdens Dyreklinik i Våbensted er blandt de første i Danmark med rabat og abonnement på dyresundhed. 

Som en del af Danmarks største dyrlægekæde lancerer Dyrlægehuset og Dyreklinikken i Våbensted pr. 1. februar en forebyggende sundhedsplan for kæledyr. 
Borgere på Lolland kan nu ikke blot abonnere på avisen, motionscentret eller antenneselskabet, men også på dyrlægen.
Danmarks største dyrlægekæde VetFamily, som består af mere end 100 dyreklinikker over hele landet, går nemlig nye veje for at sikre den optimale dyresundhed samt servicere dyreejerne. 

Dette betyder at hunde- og katteejere på Lolland nu får muligheden for at melde sine kæledyr til en sundhedsplan, som hedder VetPlan. Sundhedsplanen indbefatter regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer, evt. loppe- og flåtprodukter samt rådgivning i forebyggende behandling og fodervalg. 

Formålet med sundhedsplanen er at sikre kæledyrene bedre helbred samt at forebygge sygdomme og sundhedsproblemer.
Sundhedsplanen VetPlan betales som et abonnement via en fast månedlig rate, som skal sikre dyreejeren forudsigelige dyrlægeudgifter.

Opprioriterer dyrevelfærden

For både dyr, ejere og dyrlæger er sundhedsplanen en win-win-ordning. Det er gavnligt for alle dyr med faste sundhedsundersøgelser, blandt andet fordi dyrlægerne dermed kan identificere eventuelle sygdomme i en tidligere fase end førhen.

Se indholdet af VetPlan"Hund Basis" og "Hund Ekstra" "Kat Basis" og "Kat Ekstra"

For yderligere information
Dyrlægehuset Nakskov 54 92 33 01 eller
Dyrlægegårdens Dyreklinik 54 78 42 15.