Skip to main content

Kurt Larsen

Dyrlæge

Dyrlæge og medejer af Dyrlægehuset Nakskov, Dyrlægegården Våbensted samt Dyrlægegårdens Dyreklinik. Kurt blev dyrlæge i 1984 og har hovedinteresser inden for kirurgiske og medicinske sygdomme hos mindre husdyr samt samt sygdomme hos heste og kvæg.

Kim Rasmussen

Dyrlæge

Dyrlæge og medejer af Dyrlægehuset Nakskov, Dyrlægegården Våbensted samt Dyrlægegårdens Dyreklinik. Kim blev dyrlæge i 1986 og fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat i 1993. Interesser er mindre husdyrs medicinske og kirurgiske lidelser samt sygdomme hos zoodyr. Er dyrlæge i Knuthenborg Park. Holder hvert år en lang række faglige foredrag i ind og udland.

Anne Vest

Dyrlæge

Færdiguddannet i 2005. Specialinteresse for sygdomme hos hunde og katte og specielt for tandbehandlinger og mundhulekirurgi hos hund og kat.

Vicki Kragh Christiansen

Dyrlæge

Færdiguddannet 2008. Interesser er primært almen kirugi og medicinske sygdomme hos hunde og katte, samt akupunktur. 
 

Niels Ove Rasmussen

Dyrlæge

Niels Ove blev ansat i Dyrlægehuset i 2011. Han er uddannet i 1991 på Landbohøjskolen og har i næsten 20 år været ansat i Nr. Alslev Dyrehospital / Guldborgsund Dyrehospital. Niels har en kæmpe ekspertise og erfaring inden for en lang række fagområder, men er på vej ind i en specialisering på smådyrsområdet. Hans hovedinteresser er hudsygdomme samt medicinske sygdomme hos hunde og katte. Niels er en af hovedkræfterne på dyrlægefronten i vores klinik i Våbensted - Dyrlægegårdens Dyreklinik.

Julie Bredahl Andersen

Dyrlæge

Julie blev færdig som dyrlæge i 2014 og ansat i Dyrlægehuset siden.
Har interesse i almen scanning, øjensygdomme og almen medicin.

Sisse Jensen

Veterinær sygeplejeske

Sisse er vores veterinær sygeplejeske og er fra lokalområdet. Autoriseret som veterinær sygeplererske Februar 2015.
Special interesse i anæstesi, sårbehandling og smertebehandling.

Dorte

Klinikassistent.

Klinikassistent siden 2005.
Interesse for foder og adfærd.