Skip to main content

Kurt Larsen

Dyrlæge

Dyrlæge og tidligere medejer af Dyrlægehuset Nakskov, Dyrlægegården Våbensted samt Dyrlægegårdens Dyreklinik. Kurt blev dyrlæge i 1984 og har hovedinteresser inden for kirurgiske og medicinske sygdomme hos mindre husdyr, samt sygdomme hos heste og kvæg.

Vicki Kragh Christiansen

Dyrlæge

Færdiguddannet 2008. Har sin faste gang på Dyrlægehuset Nakskov. Vicki kan det hele men hendes store interesser er almen kirugi, tandbehandlinger og mundhulekirurgi, akupunktur, samt medicinske sygdomme hos hunde og katte. 
 

Niels Ove Rasmussen

Dyrlæge

Niels Ove Rasmussen, dyrlæge, blev ansat i 2011. Han er uddannet i 1991 på Landbohøjskolen og har i næsten 20 år været ansat i Nr. Alslev Dyrehospital / Guldborgsund Dyrehospital. Niels har en kæmpe ekspertise og erfaring inden for en lang række fagområder, men er på vej ind i en specialisering på smådyrsområdet. Hans hovedinteresser er hudsygdomme samt medicinske sygdomme hos hunde og katte. Niels er en af hovedkræfterne på dyrlægefronten i vores klinik i Våbensted - Dyrlægegårdens Dyreklinik.

Stine Kjølsted

Dyrlæge

Line Juul Kristensen

Dyrlæge

Mette Hansen

Dyrlæge

Sisse Jensen

Aut. veterinærsygeplejerske & medejer

Sisse har været en fast del af Dyrlægehuset Nakskov siden 2011, hvor hun startede som elev og blev færdig uddannet februar 2015. D. 1 januar 2020 overtog Sisse, sammen med Rikke E. Klausen og Karen K. Hansen ejerskabet af Dyrlægehuset Nakskov og Dyrlægegårdens Dyreklinik. Sisse ses fortsat de fleste dage på Linkøpingvej i Nakskov, hvor hun har ansvaret for den daglige drift, men du vil også kunne møde hende engang imellem hos Dyrlægegårdens Dyreklinik.  
Special interesser i ledelse, anæstesi, sårbehandling og smertebehandling.

Dorte

Klinikassistent

Klinikassistent siden 2005, hvor Dorte de første ca 10 år arbejdede på Nysted Dyreklinik. Blev ansat hos Dyrlægehuset Nakskov 2016.
Interesse for foder og adfærd.

Louise Bergmansen

Klinikassistent