Skip to main content

Kørende praksis

I Dyrlægehuset Nakskov kører vi - mod et tillæg - gerne ud til alle typer kæledyrspatienter i situationer, hvor det af en eller anden grund er vanskeligt at transportere dyret til klinikken. Vi gør dog opmærksom på at der er en lang række af sygdomstilfælde, hvor hjemmebesøg ikke er egnede til at løse patientens problemer.


Vi rådgiver desuden i sundhed, sygdom samt pasning / management indenfor :

  • Vildtopdræt
  • Fjerkræ 
     
  • Vi kører gerne til sygdomsproblemer i mindre besætninger og hobby besætninger, og udfører gerne det årlige tilsyn i registrerede vildtopdræt og kommercielle mindre fjerkræbesætninger (incl. økologiske besætninger)
  • Vi afholder gerne foredrag i vores lokaler i Våbensted. Har du et emne så sig til.
  • Vi sælger det fantastiske og vigtige pro- og prebiotika Poultry Star sol (hentet hjem fra Østrig)

Vores landpraksis er ikke tilknyttet et vagtsamarbejde, hvilket betyder at vores kunder på  området ikke har mulighed for dyrlægehjælp i weekenden. Da dette selvfølgeligt er nødvendigt for nogle besætninger og for nogle dyr/ejere henviser vi disse til området andre praksis som tilbyder en sådan service.

I nødtilfælde kan der henvises til Eviensia Faxe.

Zoo Dyrlæge

Ud over almindelig landpraksis er vi dyrlæger i  Knuthenborg Park og Safari, hvor Dyrlæge Kim Rasmussen dels er tilsynsførende dyrlæge for Fødevareministeriet, og dels varetager diagnostisering og behandling af parkens dyr.  

Se Knuthenborgs hjemmeside ved at trykke her.